Råvaror Information från köket

Vi jobbar med kvalitet!
Samtliga huvudrätter grillas på charcoalgrill och serveras på en bädd av honungsrostade rotfrukter tillsammans med valfri potatis. Med våra leverantörer värnar vi om djurens bästa från uppfödning till slakt, vi väljer med omsorg våra råvaror för bästa smak och mörhet. Vår förträffliga meny tillsammans med ett gediget utbud av viner för smakerna till en högre dimension!

 

 

notkott

1. Högrev
2. Entrecote
3. Wagyubiff – Ytterfilé
4. Oxfilé – Innerfilé
5. Rostbiff, Picanha
6. Innanlår, Lövbiff
7. Ytterlår
8. Oxsvans
9. Fransyska
10. Njurtapp, Flankstek
11. Bringa, Hjärta
12. Bog/Märgpipa, Märg
13. Oxkind, Tunga
14. Hals

notkott

1. Fläskkarré
2. Fläskkotletter, Fläskytterfilé, Kam-bem
3. Flintastek, Skinka
4. Fläsklägg
5. Fläsksida – Sidfläsk, Revben tunna
6. Fläskfilé
7. Secreto Bellota

Stekgrader

TILLAGNINGca. °C
Rare
halvrå kärna, ljummen40-44°C
Medium rare
halvtillagad kärna45-49°C
Medium
tillagad kärna, köttet är rosa från snittytan till mitten50-55°C
Medium well
tillagad kärna, köttet är rosa närmast60-65°C
Well done
tillagad kärna, köttet är grått från snittytan till mitten70°C